Wij zijn op zoek naar een: relatiebeheerder / sales medewerker

Zit de melkveehouderij in jouw bloed en praat je het liefst de hele dag over koeien, lees dan verder dit is de vacature die jij zoekt!

Wat houdt de functie in
We zoeken een enthousiaste collega voor de salesafdeling, die zich gaat bezighouden met relatiebeheer van bestaande klanten, maar ook een eigen netwerk gaat opbouwen. Je biedt veehouders, KI’s en commerciële bedrijven een marketingplatvorm voor hun advertenties in onze print- en social-media uitingen. 

Wie is Holstein International
De uitgeverij Holstein International BV is sinds 1994 vooral bekend van het maandblad Holstein International, daarnaast worden diverse andere titels uitgegeven zoals HIPlus!, KuhFacto, Dairy Breeds International, Cattle Connection, Brown Swiss International en Jersey International.

Wat wij van je verwachten
Gezien het internationale karakter van Holsten International verwachten wij een prima kennis van de Engelse taal (woord en geschrift). Een andere taal is wenselijk. Met jouw energie en passie voor de sector benader je wereldwijd bedrijven om hun genetica en/of producten via Holstein International onder de aandacht te brengen. Daarnaast communiceer je makkelijk en krijg je een kick van verkopen, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Word jij onze nieuw sales collega
Dan bieden we jou een aantrekkelijke functie van 32-36 uur aan. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s en is er de mogelijkheid voor hybride werken.

Is deze functie echt wat voor jou, laten we dan snel kennismaken!

Stuur alvast je CV en motivatie naar 

For superior reproduction in herd management: Metrabol
Epub_Journalists
Wir stellen ein Journalisten
cover-event
Cremona International Dairy Show: ready for December 1-3